tiistai 4. joulukuuta 2012

London baby!!

Tower Bridge
Viimeisestä blogitekstistä onkin kulunut paljon aikaa. Tämän ja edellisen tekstin välissä (melkein kuukausi) onkin sattunut ja tapahtunut paljon. Tärkeimpänä päällimmäisenä ehkä kuitenkin on reissu Lontooseen!! 

Päätettiin Ainon kanssa juhlistaa tenttiviikkojen loppua pienellä Lontoon-lomalla. Matkaan oli varustauduttu RyanAirin mitat täyttävillä cabin-laukuilla jotka lähtivät mukaan tyhjinä, mutta tulivat takaisin täysinä. 

Vietimme Lontoossa 3 yötä, niin että lensimme torstaina mestoille ja sunnuntaina takaisin. Itse matkustaminen tapahtui todella vaivattomasti. Lento lähti aamulla ysin jälkeen Eindhovenin lentokentältä, joka sijaitsee n.10 minuutin päässä meiltä ja oli perillä ysin jälkeen paikallista aikaa. Standstedilta otimme lentokenttäbussin ja reissasimme keskustaan.

Ensimmäinen asia, minkä hankimme oli Oyster card, jolla pääsimme kulkemaan vaivattomasti ja rajattomasti metroissa! Tämä olikin pelastus, sillä hotelli sijaitsi Bayswaterissa, josta kuitenkin kävelee keskustaan n.40min nähtävyyksistä puhumattkaan.

Matkalla kiertelimme kaikkia mahdollisia nähtävyyksiä perus big beneistä aina James Bond leffoista tuttuun MI6 päärakennukseen asti. 

Tower of London

Aino Big Benin juurella :)
Eräs reissun kohokohdista sattui aivan ensimmäisenä iltana, kun tulimme Picadilly circuksella sijaitsemavasta M&M kaupasta ulos. Törmäsimme kadulla punaiseen mattoon ja välkkyviin valoihin. Kyseessä oli uuden elokuvan maailman ensi-ilta ja tähtinä Cameron Diaz sekä Colin Firth. Satuttiin saamaan paikat tv-kameroiden takaa, josta oli hyvä napsia kuvia.

M&M Store
Guard of M&M 

Cameron Diaz

Matkan päätarkoituksena oli tietty päästä shoppailemaan ja voi pojat että kauppoja tulikin kierrettyä. Lontoosta löytyy kyllä kieltämättä kaikenlaisia kivoja kauppoja. Jotain kivaa tarttui mukaan myös allekirjoittaneelle eikä vain Ainolle :D

Harrodsin tavaratalo

Aino jahtaa Harry Potteria

Reissu oli aivan mahti, ja pakko päästä uudelleen! 



Sää oli kivan syksyinen


Camden townin markkinat

Terkuin,

Ville



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti