keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Saksan matka by Ville

Vastaanottokomitea

Sillä aikaa kun Aino suhaili ympäri Schipolia ja matkasi Suomen kylmyyteen, tämä poika hyppäsi Deutsche Bahniin ja junaili KAAARLSRUUHEEEEN. Lähdin siis tapaamaan Lauria ja Akua oluen luvattuun maahan Saksaan, jossa kundit ovat myös vaihdossa.

Matkan ensimmäinen jännitysmomentti koettiin heti Eindhovenin juna-asemalla jossa selvisi että junayhteys on korvattu bussilla joidenkin ratatöiden takia. Ei siinä mitään, mutta kun tuo bussi kesti himppasen oletettua kauemmin jouduin juoksemaan melkein lähdössä olleen junan Venlossa kiinni, onneksi kuitenkin kerkesin junaan ja pääsin onnellisesti perille.

KIT Kampus

Eka ilta Karlsruhessa menikin olutta nautiskellen ja kuulumisia vaihdellen. Santtu oli lentänyt Suomesta asti tapaamaan meitä euroopankävijöitä. Ekana iltana käytiin myös tsekkaamassa Bundesliigan peli Hoffenheim - Wurth (tai joku sellanen). Peli oli viihdyttävä ja päättyi 3-3 vaikka mitään chämppäritasoa matsi ei ollutkaan.

Hoffenheim stadion
Tais olla 1-0 maali kotijoukkueelle
Tokana päivänä mentiin sitten paikallisen linnan puistoon heittelemään jenkkifutista, nauttimaan auringosta ja pelaamaan flunky ball:ia (saksalaisten juomapeli). Aurinko kunnioitti meitä läsnäolollaan ja lämpötila pakotti meidät hengaamaan teepaidassa, mikä oli ihan siistiä kun kyseessä oli kuitenkin lokakuun puoliväli.
Puistossa
Santtu vanha quarterback


Illalla tehtiin safkaa Laurin kämpillä ja pelattiin hollantilaisittain "Stef stunpiloot" tai englanniksi Loopie Louie lasten peliä hieman omilla säännöillä. Illallisen jälkeen päätettiin lähteä tutustumaan paikalliseen yöelämään ja "parin mutkan" kautta päästiin lopulta erääseen yökerhoon sisälle.
Louie!!
Stop stealing my chickens!!!
Bunch of homies
Kolmas päivä sitten otettiinkin ihan rauhallisesti. Mentiin taas linnan puistoon hengailemaan, tosin tällä kertaa ilman mitään urheilua. Kaupungilla kävelyn ja lounaan jälkeen mentiin tsekkaamaan Akun kämppä ja katottiin siellä illalla leffaa. Hyvä päivä.











Sitten koittikin lähdön hetki. Hyppäsin jälleen junaan ja suuntasin takasin Hollantiin. Kotimatkalle sattui jälleen "pari mutkaa" jolloin piti soittaa Ainolle. 4 tuntia suunniteltua aikataulua myöhemmin saavuin Eindhoveniin.

Rankka reissu mutta tulipahan tehtyä! :D


Terkuin Ville


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti