torstai 16. elokuuta 2012

Tääl on lämmin

Nyt, vihdoin ja viimein ollaan hotellissa nimeltä Hampshire Inn Parkzicht Eindhoven.

Päivä on mennyt matkustaessa ja nauttiessa suurten kantamustemme tuomasta kokonaisvaltaisesta treenistä.

Aamulla molemmat suuntasivat Helsinki-Vantaalle vanhempien kanssa, kentällä mentiin check iniin ja huomasimme että kappas on Ainolla onkin liikaa painoa laukussaan. Virkailija ohjasi meidät sivuun selvittelemään tavaroiden (kenkien ja laukkujen)  uudelleenjärjestelyä ja kun palasimme takaisin tiskille hän unohti laskuttaa meiltä matkatavaroista (ne ei siis sisältyneet matkalippujen hintaan). Siispä päivän suurin onnistuminen oli nämä säästyneet 60€. Matka Riikaan taittui Air Balticin pikku lentsikalla.

Riikan kentällä juhlimme budjettimatkailuamme Tuborgien merkeissä, välilasku kesti noin tunnin ja sitten hyppäsimme Boeingiin ja lensimme Damiin.

Damissa onni oli taas myöten ja saimme laukkumme ensimmäisinä, tosin Ainon laukku oli puoliksi auki (virkailija otti varmasti vaatteita sen kuudenkympin edestä pantiksi!! t.Aino) mutta muuten kaikki oli fine. Myöskin juna-asema löytyi nopeasti Schipolin kentältä ja sieltä suora juna tänne Eindhoveniin.

Asemalla meitä vastassa oli kiva Estiem äijä nimeltään Koen, hän auttoi meidät bussilla tänne hotellille ja oli tosi mukavan rento.

Hän toivotti myös tsemppiä huomiseen päivään, sillä edessä on case kämpänmetsästys. Siitä sitten lisää myöhemmin.

Tässä päivän kootut (ainoat) valokuvat:



Ville laittaa vielä viimeset koodit maailmalle ennen lähtöä


Schipolin kentän juna-asema oli näppärästi lähellä  baggage hallia


Ville oli tyytyväinen päivän bongaussaldoon: kaksi fudisstadionia (Ajax & PSV)


t.A & V


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti