tiistai 4. syyskuuta 2012

Academic opening jaar

Noniin nyt on sitten lukukausi potkaistu vauhdilla käyntiin!

Eilen vietettiin yliopistolla akateemisen lukukauden avajaistilaisuutta. Juhlan virallinen osuus tapahtui kaukana tavallisten kuolevaisten opiskelijoiden katseilta. Yliopiston rehtori, professorit, muu henkilökunta ja opiskelijajärjestöjen edustajat nauttivat virallisista avajaisseremonioista, kun muu opiskelijakarja odotti ilmaisen kaljatarjoilun alkua.








Lukuvuoden avajaisten lisäksi tilaisuudessa avattiin yliopiston uusi kirjastorakennus. Aiemmin yliopistolla ei ole ollut omaa kirjastoa, vaan tiedekuntien kirjastot ovat sijainneet erillään toisistaan eri rakennuksissa. Kirjastossa oli muutamia hyvinkin mielenkiintoisia ratkaisuja, kuten esimerkiksi rappuset jotka oli piilotettu näkyvistä. Niiden löytämiseen jouduttiinkin sitten käyttämään suurinpiirtein google mapsia. 
Professorit esittäytyivät kuolevaisille.
Avajais-seremonian ohjelmaa


Vaihtareiden pöytä

Mikäli jäi epäselväksi, kalja tosiaan oli ilmaista. Ennätystilaus taisi olla 14 olutta kerralla / henkilö. Bileet olivat hulppeat ja ehkä hieman riehakkaammat kuin viralliset lukuvuoden avajaiset lappeen Rannassa.

Naisten vessaan ei ole jonoa. Teknillinen yliopisto.
 Matkalla kotiin valokuvaaja inspiroitui hienoista valaistuksista.
Yliopisto iltavalaistuksessa.
Onneksi on valaistu kämppä, niin osataan kotiin. Aino keltainen, Ville vihreä (ylin).
Philips yöllä.
Tänään se ahertaminen sitten alkoi. Kursseista kirjoitellaan lisää myöhemmin, mutta tässä on kuva paikallisesta lounaasta. Maittavaa ja maukasta 3,5 eurolla.


t.Ville




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti