tiistai 25. syyskuuta 2012

Syksykuulumisia

Nyt on kulunut aivan mahdottoman pitkä aika siitä kun ollaan viimeksi kerrottu kuulumisia tänne. Tarkalleen 9 päivää ilman päivitystä tilanteesta. Mutta, ei hätää olemme täysissä sielun ja ruumiin voimissa.


Tässä kertaus mitä olemme näinä yhdeksänä päivänä täällä tehneet.

1. Ensimmäinen harkkatyö

Ensimmäinen harkkatyön palautus sujui hyvin. Tai ainakin se palautettiin oikeaoppisesti ja aikataulussa. Kyseessä oli Marketing & Innovation kurssin eka case jossa oli tarkoitus analysoida kuinka uusi innovatiivinen hammasharja tulisi tuotteistaa ja markkinoida. Perus case-settiä...

2. Kahvittelut Matteon luona

Arki on alkanut rullaamaan Eindhovenissa hyvään tahtiin ja eräs mainitsemisen arvoinen asia perus arjessa on säännöllisen epäsäännölliset kahvitteluhetket Ainon naapurin Matteon luona. Kun tulee kotiin yliopistolta sanoin kuvaamattoman epävakaassa säässä (sataa,tuulee,paistaa,ukkostaa samaan aikaan) niin mikään ei maistu paremmalle kuin oikeaoppisesti tehty italialainen espresso. Matteo on rento kaveri Roomasta ja hän puhuu jo vähäsen suomeakin. Sanavarastoon kuuluu mm. "katkarapu", "kesäkurpitsa" ja "moimoi".
Parasta italiasta: Matteo & Coffee machine
3. Kitin vierailu


Kiti oli otettu kun ruokakaupasta sai ilmaista kahvia

Ystävämme Kiti saapui Lappeenrannasta vierailulle keskiviikosta lauantaihin. Oli ihana nähdä Kitiä - oli jo ikävä <3

Kiti Eindhovenin kattojen yllä

Kiti pääsi  myös pyöräilyn makuun kun lainasimme hänelle Antilta pyörän. Pyöräily onkin paras keino tutustua hollantilaiseen kaupunkiin.
Kiti the professional cyclist
4. Amsterdam part two

Kitin kanssa vierailimme perjantaina damissa. Kävelimme ympäri cityä, söimme italialaisessa ravintolassa ja shoppailimme. Mukava päivä siis :) Turistikohteita emme juuri kolunneet, ainoastaan kävimme Anne Frankin talon ulkopuolella.



Heman herkku Brodje Rookworst





















5. Interactien Suomivieraat

Lauantaina Eindhoveniin saapui 35 Prodeko opiskelijaa Espoosta ja Interactie oli järjestänyt vieraille pubikierroksen. Hauskinta oli se, että suurin osa ei tiennyt täällä opiskelevista suomalaisista ja aiheutimme pientä hämmennystä pubeissa. Suomalaiset kysyivät meiltä miksi puhumme suomea (joko suomeksi tai englanniksi) ja siinä yritimme sitten pokkana selittää syyksi sen että olemme suomalaisia. Mutta vähintään yhtä hämmentävää oli meille kuulla paljon suomen kieltä, pubi oli hyvin suomalaisen oloinen kun se oli täynnä suomen kieltä.


Eindhovenissa ei ole juurikaan turisteja eikä suomaisia (suomea olemme kuulleet vain damissa). Kuitenkin poikkeus tuli tänään kun kävelimme keskustassa markkinoilla ja sattumalta edessämme käveli suomea puhuva nainen. (Tämä oli hyvä huomautus siitä mitä kannattaa puhua kovaan ääneen julkisella paikalla ja mitä ei... Olemme jo liiaksi ehtineet tottua tähän että kukaan ei kuitenkaan ymmärrä)

6. Opiskelua ja lisää harkkatöitä

....Siitä tämä syksy tullaan muistamaan pelkästään.

Toivottavasti ei!

Lempparit opiskelemassa


t. Aino


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti