maanantai 10. syyskuuta 2012

Paluu koulunpenkille

Viime viikko meni sukkelaan koska koulunkäynti starttasi.
Kurssivalinnat tehtiin käytännössä niin että valittiin kaikki mahdolliset kurssit joista sitten vähemmän mielenkiintoiset (tylsemmät) jätetään kesken.

Viikon kohokohtia olivat perjantain toribileet ja lauantain Amsterdamin reissu. Lisäksi meitä on hellinyt täällä todella lämmin sää. Sunnuntaina lämpötila oli lähellä kolmeakymmentä koko päivän iltamyöhään.


Perjantain toribileet starttasivat ainejärjestö Interactien BBQ-tapahtumalla. Ilma oli mitä parhain ja tunnelma rennon leppoisa. Tästä suuntasimme Tipsy Duckin kautta toribileisiin, joka oli siis ilmainen r'n'b klubimusiikkitapahtuma. Hauskinta tapahtumassa oli sijainti: se sijaitsi kaupungintalon torilla (vaikea kuvitella tällaista karnevaalia Kotkan tai Kouvolan torille...). Musiikki raikasi myöhään yöhön ja tori oli täynnä juhlakansaa.






Vaihtokamsuja: Ewa, Mathias, Ville, Veronica ja Gianmichele


Toribileet, vasemman puoleinen rakennus on kaupungintalo


Amsterdamin rautatieasema
Lauantain Dami-reissu starttasi 11 aikoihin junamatkalla (kestää 1,5h) ja vietimme kivan päivän Amsterdamissa. Päivä sujui kävellen ja kierrellen kaupungissa ja ainoa turistikohde jonka tsekkasimme oli I Amsterdam-kyltti. Illalla 23 aikaan palasimme takaisin Eindhoveniin.
Ensi kerran suuntaamme Damiin varmaankin kun ystäväni Kiti saapuu tänne parin viikon päästä :)





Skientologiakirkko





Veronica ja Ville


Juustokauppa


Paikallinen mäkkäri






Ville ja Andreas






Nyt istuskelemme keskustan vakkarikahvilassa syömässä myöhäistä lounasta. Illalla meille tulee kylään kavereita ja ajattelimme kokkailla Villen luona illallista ja menu on par'aikaa mietinnässä.

t.Aino

ps. Tässä uusin ostokseni:  Aidot Marimekko Converset!


Täälläpäin on menossa nyt huimat loppualet ja nämä converset löytyivät -70% hyllystä. Suomesta en olisi ikinä kuvitellut näitä ostavani (en ole suuri marimekon/unikkokuosin ystävä) mutta täällä ulkomailla ne toivat mieleen koti Suomen ja koska hintaa oli vain 29€ parilla ostopäätös syntyi. :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti