sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Minttu, Salmari and Korvapuusti

Perjantaina järjestimme Suomibileet Villen kämpällä. Juhlat olivat onnistuneet sillä saimme mahdollisimman paljon ihmisiä mahdollisimman pieneen tilaan. Tarjolla oli turkinpippureita, salmiakkia, fazerin sinistä, korvapuusteja, minttua, haukea ja salmaria. 

Suomi-illan emännät Aino ja Veronica leipoivat ainakin sata korvapuustia (kolmen litran taikina) tapahtumaa varten. Ja korvapuustit olivat ne jotka hävisivät nopeimmin tarjoiluastioilta. Salmiakki ja turkkarit eivät maistuneet vieraille - kumma juttu. 





















Gosia ja Veronica ja viimeiset jäljellä olevat korvapuustit
Peter tykkäsi korvapuusteista
Viny ei tykännyt salmiakista

Minttu maistui vieraille (kuva yllä) - salmari ei (kuvat alla). 

 

Ohjelmanumeroina oli Kitin tuliaiskirjan lukemista (humoristinen kirja suomalaisista ja Suomesta), suffle kilpailu Puola vs. Suomi ja Gangham-style tanssia korealaisen Peterin opastuksella.

Suomi kirja ja italialaiset

Antti rekrysi tyttöjä raittiusseuraan
Veronica ja Silvia
Lopettelimme juhlat puolen yön aikaan, sillä kämppiksemme Luis tuli kotiin Torinosta ja halusimme tarjota hänelle hyvät yöunet. Siirryimme pihalle jossa joku ihana talomme naapuri päätti antaa meille kaksi ämpärillistä vettä suihkuna ikkunastaan ilman varoitusta. Hollantilaiset ovatkin ymmärtäväisiä ja ystävällisiä ihmisiä. 
Viimeinen kuva juuri ennen vesisuihkua.

Menimme tämän jälkeen Tipsy Duckiin jatkamaan iltaa. 


Kaikenkaikkiaan onnistunut ilta - vieraat ja emännät & isäntä viihtyivät.


- Aino & Ville

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti